Mestre Verden Av Kommersiell Eiendom

I en verden av å kjøpe næringseiendom, er det mange gode ressurser tilgjengelig for både nye og erfarne kjøpere. Det er mange nettsteder, e-guider, bøker, videoer og andre ressurser tilgjengelig. Dette settet med tips inneholder noen av de beste rådene for å hjelpe en ny kjøper til å bli en smart kjøper.

Hvis du kjøper og selger eiendom som en bedrift, unngå å ha noen leie vacanies. Tomme eiendommer tjener ikke penger, de taper penger. Hvis en eiendom sitter tom i en signficant periode, selg den. Uansett hvor stor investering det var når det var fullt, er en tom leie verdiløs for deg.

Hvis man liker å stå på ski eller ønsker å eie en eiendom som vil ha en attraktiv funksjon for leietakere, bør de vurdere å kjøpe en eiendom som ligger i nærheten av populære skiområder. Ved å kjøpe eiendom nær disse områdene kan man tiltrekke seg leietakere og ha et sted for seg selv å bruke.

Noen av leilighetene har garasje. Mål det før du leier leiligheten for å sikre at dine store SUV-er eller hente lastebiler passer inn. Du har kanskje bare en ekstra parkeringsplass i tillegg til garasjen din, og det vil ikke være plass til å parkere ditt ekstra lange kjøretøy. Gjør de nødvendige ordninger med ledelsen før du leier, da det kan være umulig å rette opp situasjonen senere.

Når det gjelder eiendom, sørg for å ha en erfaren og kunnskapsrik eiendomsmegler som kan hjelpe deg. Forsikre deg om at du har et tillitsfullt forhold til dem for å unngå konflikter. Disse agentene kan hjelpe deg ved å gi deg innsideinformasjon som kan hjelpe deg med å ta de beste eiendomsvalgene.

Det er klokere å ha en forretningspartner i dine eventyr innen næringseiendom. Med hjelp fra noen andre vil du ha mer penger tilgjengelig for å investere i eiendommer. Det kan heller ikke skade å ha noen å diskutere viktige eiendomsbeslutninger med. Innspillene fra en annen person kan virkelig hjelpe deg med å gjøre best mulig forretningstrekk.

Hvis du investerer i næringseiendommer, må du alltid være oppmerksom på at det er mange andre eiendommer tilgjengelig. Du bør aldri tillate deg selv å føle deg presset til et salg fordi du føler at det er en siste utvei. Andre eiendommer går alltid opp for salg, så hold deg borte fra å bli følelsesmessig involvert i salget ditt.

Hvis du og megleren din forhandler om et stykke næringseiendom som du ønsker og mottar et dårlig tilbud, må du ikke avvise. I utgangspunktet vil du vanligvis ikke få den beste prisen, da dette er en typisk prutemetode. Snakk med selgeren og prøv å komme til et kompromiss.

Når du leter etter potensielle eiendommer å kjøpe for leieinntekter, tenk stort. Hvorfor kjøpe en ti-enhet eiendom hvis du kan kjøpe en tjue? Ved å øke antall enheter du kan tilby, øker du også antall kunder som betaler deg leie, der ved å øke inntektspotensialet ditt.

Etter å ha lest disse tipsene, kan du begynne å forstå hva som trengs for å bli en smartere kommersiell eiendomskjøper. Det er mye informasjon tilgjengelig som du trenger å vite hvordan du bruker. Med dette i tankene kan du avgrense dine egne metoder, strategier og mål, for å få den kommersielle eiendommen til drømmene dine, uten å tape penger.

SBBlogg

Back to Top