De Viktigste Kommersielle Eiendomstipsene Som Er Tilgjengelige

Det sies at beliggenhet er alt i eiendom. Dette gjelder spesielt når en bedrift leter etter sin beste beliggenhet. Høy trafikk, tilgjengelighet, et godt miljø og gunstig sonering er alle faktorer å vurdere. Følgende tips vil hjelpe deg gjennom prosessen med å finne det perfekte stedet!

Vurder om du skal administrere utleieboligen din på egen hånd, eller gjennom et utleiebyrå. På egen hånd kan være billigere, men hvis det er problemer i fremtiden med ubetalt husleie, skader eller søksmål, vil du gjerne ha noen på din side. For ikke å nevne ulempen med å måtte finne en rørlegger kl. 02.00 når rørene fryser. La noen andre takle hodepinen.

Hvis du kjøper eller selger et hus, vil det være mange kontrakter å signere. Forsikre deg om at du er klar over hva du setter navnet ditt på. Disse kontraktene er juridisk bindende, og du kan gjøre en stor feil og forårsake deg selv en stor hodepine hvis du ikke tar dette på alvor.

Du kan runde av porteføljen din ved å investere i næringseiendom. Sørg for å gjøre leksene dine og innse at det er noen forskjellige spilleregler i det kommersielle eiendomsmarkedet sammenlignet med boligeiendomsmarkedet. Det er stort potensial for å eie næringseiendom, bare gjør leksene dine godt før du investerer.

Hvis du er utleier, er det viktig at du ikke er for snill med leietaker. Ved å la dem gå over deg, kan du ende opp med å tape på mye penger. Du vil også gå glipp av å ha en leietaker som er mer tro mot sitt ord.

For å beskytte deg selv, sørg for at avtalen som du og megleren din bestemmer deg for er skriftlig. Legg til noen betingelser for det som lar deg avslutte dem innen fem til ti dager med et skriftlig varsel hvis de ikke gjør jobben sin bra.

Bestem finansieringsmetodene dine før du begynner å lete. Det er bare synd å finne den perfekte eiendommen bare for å finne ut at du er i en bind når det kommer tid til å betale. Du bør bestemme og kvalifisere deg med en utlåner før du begynner å lete etter riktig eiendom, slik at du har økonomien din satt når tiden kommer.

Når du er klar til å ta spranget fra bolig til kommersiell eiendomsinvestering, tenk utenfor boksen. Mange begrenser omfanget til leiligheter og modulære hjemmeparker på grunn av deres kjennskap til boligeiendommens verden. Husk at det er en rekke alternativer i næringseiendom utover boliger, inkludert næringsbygg, detaljhandelsbedrifter, varehus, ledige land- og industriparker. Finn ut mer om disse alternativene for å se om de har nøkkelen til investeringssuksessen din.

Disse tipsene har økt bevisstheten din om spillefeltet. Du har lært hvordan beliggenhet kan påvirke suksessen til bedrifter som ligner på din. Du har begrenset alternativene dine og ser på flere potensielle steder. Nå er du klar til å ta det siste skrittet mot suksess.

SBBlogg

Back to Top